Wat we doen

Met automatisering en digitalisering zorgt Nexpact voor inzicht in en beheer en verbetering van jouw processen. Voordat er iets kan gebeuren, moet duidelijk zijn welke processtappen doorlopen worden om tot eindresultaat te komen. Hoe zien deze processtappen eruit? Zijn ze ingericht op het zo efficiënt mogelijk komen tot het gewenste resultaat? Zijn de verschillende stappen optimaal op elkaar afgestemd? Wanneer in kaart is gebracht hoe de lijnen in je organisatie lopen, kun je ze gaan beheren. En vanuit beheer en het ophalen van benodigde informatie, kan de verbeteringsslag gemaakt worden.

Wat we doen om jouw organisatie verder te helpen, is afhankelijk van wat jij nodig hebt. Uiteindelijk streven wij naar resultaat op drie gebieden: smart operations, smart products en smart services.

Smart operations

Smart operations heeft betrekking op het gehele operationele proces, van grondstoffen tot gereed product. Nexpact neemt samen met jou het proces onder de loep om te bepalen waar alle informatiestromen lopen. Vervolgens helpt Nexpact je met het optimaliseren van het proces. Waar kan hetzelfde resultaat behaald worden met minder handelingen? Waar kan een digitale oplossing zorgen voor een gestroomlijnde overgang van de ene naar de andere stap in het proces? Nexpact biedt altijd maatwerk, afgestemd op jouw behoeften en de inrichting van je organisatie.

Smart products

Niet alleen het gehele proces is gebaat bij digitalisering en/of automatisering. Ook jouw producten kunnen hier beter van worden. Door deze te koppelen aan digitale systemen, leveren je producten meer waardevolle informatie op, die jouw klant op zijn beurt weer verder helpt. Zo zorgt Nexpact niet alleen voor een efficiënter productieproces, maar ook voor zo veel mogelijk waarde voor jouw klanten.

Smart services

Doordat je digitaal steeds meer inzicht krijgt in je processen, kun je ook je serviceapparaat verbeteren. Al je verzamelde data zorgen ervoor dat monteurs al weten wat er aan een machine moet gebeuren, voordat ze deze hebben gezien. Zo kunnen monteurs direct de juiste onderdelen meenemen naar locatie. Daarnaast kunnen ze de informatie die ze ophalen uit de machines gebruiken om proactief en slim preventief onderhoud te kunnen leveren.

Maatwerk

Wat we doen om een bedrijf verder te helpen, ligt heel erg aan de vraag waarmee het bedrijf graag geholpen wil worden. Nexpact kijkt wel altijd naar het grotere geheel en verbeteringen over het gehele proces. Weet jij al wat je nodig hebt? Of weet je alleen dat je op zoek bent naar professionals die met je meekijken? Wat het ook is, Nexpact staat voor je klaar.

Blijvende impact bereik je pas als veranderingen in processen, organisatie en techniek doorstromen in het DNA van de organisatie. Maar de meeste mensen houden niet zo van veranderingen. Daarom is het belangrijk om medewerkers aan boord te krijgen door ze te betrekken, verbinden en te inspireren. Want mensen stijgen boven zichzelf uit als ze zelf verantwoordelijkheid mogen nemen. Een standaardmethode bestaat niet. Wij creëren randvoorwaarden voor een effectieve aanpak en helpen stap voor stap de digitale transformatie succesvol in beweging te brengen.

 

Waar kunnen we jou mee helpen?

Vrijblijvende kennismaking

Omdat we maatwerk leveren en per project kijken wat de best mogelijke oplossing is, kunnen we ons voorstellen dat je je afvraagt wat we precies voor jou kunnen betekenen. Ook is het altijd fijn om te weten met wie je eventueel gaat werken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking, dan lichten we graag toe wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen.

 

Advies

Weet je al dat je een digitalisering door wil voeren of met automatisering aan de slag wil, maar weet je nog niet hoe? We plannen graag een adviesgesprek in om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke opties je het best verder kunnen helpen. Vanuit dat advies gaan we kijken wie wat kan gaan doen om procesoptimalisering door te voeren. 

 

Actie

Heb je al voor ogen dat je wil digitaliseren en/of automatiseren en ben je op zoek naar een partij om mee actie te ondernemen, dan horen we graag van je! We werken als sparringpartner en bruggenbouwer tussen afdelingen en we begeleiden je bij iedere fase van een project: van business case tot livegang. Eerst meer lezen over hoe we dat doen? Bekijk dan onze aanpak.  

 

Deze bedrijven hebben we al geholpen met hun digitale transformatie

Wij maken jouw bedrijf future-proof

Zet de eerste stap in de digitale transformatie van jouw organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart te brengen.

N

Strategie met impact

N

Oplossingen met resultaat

N

Slagvaardige implementatie

N

20 jaar ervaring

Status Quo

Om écht impact te maken gaan we elkaar echt leren kennen. Zodat we weten wat het vertrekpunt is. Naast de techniek brengen we de cultuur, het gedrag en de processen binnen jouw organisatie in kaart.

Daarnaast geven we een duidelijk beeld van de potentie die digitale transformatie heeft en de mogelijkheden die het jou kan bieden.

Inventariseren

Hoe ziet jouw ideale organisatie er over enkele jaren uit? We scannen jouw situatie op krachten, zwakten, kansen en dreigingen en zoeken buiten de gebaande paden naar vernieuwende mogelijkheden.

We denken samen met het leiderschapsteam vooruit en plaatsen een realistische stip op de horizon.

Plan van aanpak

Hoe zorgen we voor maximale waardecreatie in een snel veranderende wereld? We bepalen prioriteiten, orde en volgorde en maken inzichtelijk wat het toekomstbeeld is dat we voor ogen hebben.

Een overzichtelijke roadmap maakt duidelijk welke stappen er genomen moeten worden en wat daarvoor nodig is.

Doorpakken

Doorpakken is stap voor stap zetten en doen wat nodig is. Met een strakke organisatie houden we regie op ieder onderdeel van het plan en geven we mandaat aan projectteams om gas te blijven geven. Een beproefde methode voor de projecten branche waarmee we al veel projecten tot een goed einde hebben gebracht.


V-Model of Agile, Prince2 of Scrum. Samen bepalen we de aanpak die bij jouw organisatie past.

Evalueren

De toekomst is vloeibaar. We staan nooit stil, denken in vernieuwing. Zo doen we constant nieuwe inzichten op want wie wil verbeteren durft te leren. En leert van het verleden.

Alleen zo blijven we waarde toevoegen met verbeteringen in het proces.

× Hulp nodig?