INSIGHTS

Wij zijn NEXPACT en wij doen het anders

 

INSIGHTS

Wij zijn NEXPACT en wij doen het anders

 

Wij zijn Mark en Sjoerd. Wij zijn NEXPACT. Wij helpen machinebouwers en productiebedrijven om hun eigen toekomst vorm te geven én te realiseren. Met digitale transformatie, van strategie tot sensor. Zo maken we samen écht impact. Door te ondernemen met een inspirerende club mensen die dezelfde mindset hebben en af willen rekenen met de status quo. 

Waarom NEXPACT?

NEXPACT is ontstaan vanuit de overtuiging dat er veel meer waarde gehaald kan worden uit het gemiddelde automatiseringsproject. Wij inspireren mensen en organisaties om de status quo te doorbreken en hun potentie maximaal te benutten. Dit geeft ons de drive om met klanten en leveranciers écht impact te maken. Dit kan alleen maar met mensen die zich thuis voelen en intrinsiek gemotiveerd zijn om stappen te zetten.

Wij houden daarbij niet vast aan de geschreven regels maar vertrouwen liever op onze zintuigen. Ondanks dat de toekomst onvoorspelbaar is, proberen we deze toch te voorzien en in te spelen op trends. We doen dit door open en eerlijk te communiceren en het maximale uit onszelf te halen. Zo willen we genieten van elke dag.

Wij maken bedrijven future-proof

Voor ons is niets belangrijker dan waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers en partners. Door onze kennis en ervaring zien we een aantal kansen waarin we opdrachtgevers willen ondersteunen:

    1. Digitaliseren is investeren in de toekomst. Dit realiseren we door optimaal functionerende processen in te richten, voor nu en later.
    1. Altijd zoeken naar de beste weg met het maximale rendement. Dit doen we door te zoeken naar de meest efficiënte oplossing, van strategie tot aan sensor.
    1. Specialisme inzetten om IT en OT optimaal te benutten. Door de beste afstemming van mens, machine en proces.
    1. Benut het potentieel van mens en machine. Hierdoor worden organisaties minder afhankelijk van krapte op de arbeidsmarkt.

Om samen slagvaardig aan de slag te gaan, hebben wij een stappenplan ontwikkeld. Een aanpak die ons helpt snel stappen te zetten, van strategie naar uitvoering en operationeel beheer, zonder essentiële zaken uit het oog te verliezen. Dat is digitaliseren volgens plan.

Bekijk onze NEXPACT-aanpak hier.

Samen bouwen aan de toekomst

 Wij hebben de ambitie om de meest menselijke organisatie van Nederland te zijn. Want we vinden het geluk van het individu belangrijker dan winst maken voor de groep. Collega’s moeten zichzelf kunnen zijn, net doen alsof het thuis is, en de ruimte krijgen zich te focussen en ontwikkelen op de punten waar ze zelf gelukkig van worden. Mensen stijgen boven zichzelf uit als ze doen wat ze leuk vinden en ruimte krijgen om initiatief te nemen. 

Deze instelling zorgt er juist voor dat we voor klanten kunnen werken waar we een goede klik mee hebben en waarmee we samen kunnen ondernemen. Want dat haalt het beste uit jezelf én de klant.

Help jij ons mee impact te maken?

Wij zouden het tof vinden als jij ons blijft volgen. Dat kan door ons te volgen op Instagram of LinkedIn. Jullie getoonde interesse, kennis en netwerk helpt ons enorm om de juiste stappen te kunnen blijven zetten.

Ben óf ken jij diegene die samen met ons impact wil maken? Neem dan contact met ons op.

Mark Derks en Sjoerd Brienen

Wij zijn NEXPACT, unleashing potential

Wij maken jouw bedrijf future-proof

Zet de eerste stap in de digitale transformatie van jouw organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart te brengen.

N

Strategie met impact

N

Oplossingen met resultaat

N

Slagvaardige implementatie

N

20 jaar ervaring

Wij maken jouw bedrijf future-proof

Zet de eerste stap in de digitale transformatie van jouw organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart te brengen.

N

Strategie met impact

N

Oplossingen met resultaat

N

Slagvaardige implementatie

N

20 jaar ervaring

Status Quo

Om écht impact te maken gaan we elkaar echt leren kennen. Zodat we weten wat het vertrekpunt is. Naast de techniek brengen we de cultuur, het gedrag en de processen binnen jouw organisatie in kaart.

Daarnaast geven we een duidelijk beeld van de potentie die digitale transformatie heeft en de mogelijkheden die het jou kan bieden.

Inventariseren

Hoe ziet jouw ideale organisatie er over enkele jaren uit? We scannen jouw situatie op krachten, zwakten, kansen en dreigingen en zoeken buiten de gebaande paden naar vernieuwende mogelijkheden.

We denken samen met het leiderschapsteam vooruit en plaatsen een realistische stip op de horizon.

Plan van aanpak

Hoe zorgen we voor maximale waardecreatie in een snel veranderende wereld? We bepalen prioriteiten, orde en volgorde en maken inzichtelijk wat het toekomstbeeld is dat we voor ogen hebben.

Een overzichtelijke roadmap maakt duidelijk welke stappen er genomen moeten worden en wat daarvoor nodig is.

Doorpakken

Doorpakken is stap voor stap zetten en doen wat nodig is. Met een strakke organisatie houden we regie op ieder onderdeel van het plan en geven we mandaat aan projectteams om gas te blijven geven. Een beproefde methode voor de projecten branche waarmee we al veel projecten tot een goed einde hebben gebracht.


V-Model of Agile, Prince2 of Scrum. Samen bepalen we de aanpak die bij jouw organisatie past.

Evalueren

De toekomst is vloeibaar. We staan nooit stil, denken in vernieuwing. Zo doen we constant nieuwe inzichten op want wie wil verbeteren durft te leren. En leert van het verleden.

Alleen zo blijven we waarde toevoegen met verbeteringen in het proces.

× Hulp nodig?