Selecteer een pagina

Over ons

Mensen stijgen boven zichzelf uit als ze doen wat ze leuk vinden.

Mensen stijgen boven zichzelf uit als ze doen wat ze leuk vinden en de ruimte krijgen om initiatief nemen

Wij zijn Nexpact en we inspireren mensen en organisaties om de status quo te doorbreken en hun potentie maximaal te benutten.
Wij denken anders en groter. Door radicaal te vernieuwen en te vertrouwen. En door elke dag beter te worden in wat we leuk en belangrijk vinden. Hiermee voegen we waarde toe voor anderen. Als werkgever én als partner.

Wij helpen machinebouwers en productiebedrijven om hun eigen toekomst vorm te geven én te realiseren.
Met digitale transformatie, van strategie tot sensor. Zo maken we samen écht impact.

Wij zijn Nexpact, unleashing potential.

‘Ik ben ervan overtuigd dat er veel meer waarde gehaald kan worden uit het gemiddelde automatiseringsproject.

Dat triggert me om samen met klanten en leveranciers écht impact maken binnen het domein van digitale transformatie met techniek als enabler.

Mark Derks

‘Ik ben ervan overtuigd dat er veel meer waarde gehaald kan worden uit het gemiddelde automatiseringsproject. Dat triggert me om samen met klanten en leveranciers écht impact maken binnen het domein van digitale transformatie met techniek als enabler.’

Mark Derks

Dit zijn wij

Eigenzinnig

We houden niet vast aan geschreven regels. We vertrouwen liever op onze zintuigen. Want hoe kun je echt vernieuwen als je gewoon blijft doen wat je altijd al deed?

Gedreven

We willen genieten van elke dag. We krijgen pas kippenvel als we écht impact creëren met wat we doen. Dát is wat ons inspireert om het maximale uit onszelf te halen.

Future proof

De toekomst is vloeibaar. We staan nooit stil, denken vooruit in vernieuwing en spelen in op trends. The Next Generation, dat ben je zelf.

Recht door zee

Een plan is leuk, maar strategie moet passen in de praktijk. Door open en eerlijk samen te werken en te vertrouwen op mensen maken we het waar. Zonder dubbele agenda.

‘Ik droom van een plek waar iedereen doet alsof hij thuis is, waar de mensen doen wat ze doen omdat ze dat willen. Pas dan komen ze écht in hun kracht en maken ze écht impact.

Niets meer, niets minder.’

Sjoerd Brienen

‘Ik droom van een plek waar iedereen doet alsof hij thuis is, waar de mensen doen wat ze doen omdat ze dat willen. Pas dan komen ze écht in hun kracht en maken ze écht impact.
Niets meer, niets minder.’

Sjoerd Brienen

Heb jij het lef om te doen wat je zelf wil?

Bepaal zelf je toekomst. Je bent zelf verantwoordelijk voor je carrière. Wij zijn Mark en Sjoerd
en we zijn de dagelijkse routine en standaard bureauregels helemaal zat. Ben jij klaar met
netjes tussen de lijntjes kleuren? Welkom in ons team.

Nexpact. Unleashing potential

 

Wil jij werken bij Nexpact?

Digitale transformatie volgens plan

Wij zijn er om impact te maken. Hebben een hekel aan bureaucratie en eindeloos overleggen. Maar geloven ook niet in ‘zomaar ergens beginnen’. Achter iedere implementatie schuilt een strategische keuze. Kijk hoe wij dat aanpakken.

Contact
Nexpact BV
Liessentstraat 9a
5405 AH Uden
Nederland

Status Quo

Om écht impact te maken gaan we elkaar echt leren kennen. Zodat we weten wat het vertrekpunt is. Naast de techniek brengen we de cultuur, het gedrag en de processen binnen jouw organisatie in kaart.

Daarnaast geven we een duidelijk beeld van de potentie die digitale transformatie heeft en de mogelijkheden die het jou kan bieden.

Inventariseren

Hoe ziet jouw ideale organisatie er over enkele jaren uit? We scannen jouw situatie op krachten, zwakten, kansen en dreigingen en zoeken buiten de gebaande paden naar vernieuwende mogelijkheden.

We denken samen met het leiderschapsteam vooruit en plaatsen een realistische stip op de horizon.

Plan van aanpak

Hoe zorgen we voor maximale waardecreatie in een snel veranderende wereld? We bepalen prioriteiten, orde en volgorde en maken inzichtelijk wat het toekomstbeeld is dat we voor ogen hebben.

Een overzichtelijke roadmap maakt duidelijk welke stappen er genomen moeten worden en wat daarvoor nodig is.

Doorpakken

Doorpakken is stap voor stap zetten en doen wat nodig is. Met een strakke organisatie houden we regie op ieder onderdeel van het plan en geven we mandaat aan projectteams om gas te blijven geven. Een beproefde methode voor de projecten branche waarmee we al veel projecten tot een goed einde hebben gebracht.


V-Model of Agile, Prince2 of Scrum. Samen bepalen we de aanpak die bij jouw organisatie past.

Evalueren

De toekomst is vloeibaar. We staan nooit stil, denken in vernieuwing. Zo doen we constant nieuwe inzichten op want wie wil verbeteren durft te leren. En leert van het verleden.

Alleen zo blijven we waarde toevoegen met verbeteringen in het proces.