Selecteer een pagina

NEX10
Smart Servitization Scan

 

NEX10
Smart Servitization Scan

Smart Servitization Scan voor machinebouwers:
in 10 topics van eenmalige verkoop naar continue inkomsten

De NEX10 scan geeft je op 10 verschillende onderwerpen inzicht in de potentie van jouw organisatie voor een diensten georiënteerd businessmodel dat meer cashflow én omzet genereert. Benieuwd naar welke stappen jij als maakbedrijf moet nemen (om jouw service te verwaarden)?

Als productiebedrijf weet je als geen ander hoe belangrijk het is om efficiënt en snel te kunnen werken in de nieuwe wereld van smart en connected machines. Maar hoe zet je de juiste stappen zonder meteen kopje onder te gaan? Wij helpen jou om meer uit jouw processen te halen. Door de kracht van data, connectiviteit en remote service te benutten, kun je de productieprocessen en verdienmodellen optimaliseren en jouw klanten nog beter bedienen.

Bovendien is het tijd voor een nieuwe benadering van jouw klanten: servitization. Hierbij staat niet het product centraal, maar de behoeften van en toegevoegde waarde voor jouw klant. Het gaat om partnerships en continue inkomsten in plaats van een eenmalige verkoop.

Maar hoe combineer je deze twee belangrijke ontwikkelingen en hoe kun je hier van profiteren?
Het begint allemaal met een visie. Waar wil je naartoe en hoe bereik je dat? Onze NEX10 Smart Servitization Scan is de perfecte manier om jouw bedrijfsvoering en processen in kaart te brengen, doelen te schetsen en de route te bepalen. Wij zijn jouw navigator.

We kijken naar de connectiviteit van uw machines en systemen en leggen koppelingen om deze beter samen te laten werken. En door onze focus op servitization, zorgen we ervoor dat je niet alleen jouw producten, maar juist jouw toegevoegde waarde voor klanten centraal stelt.

Het is tijd om jouw maakbedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om te helpen met onze NEX10 Smart Servitization Scan. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het plukken van de vruchten.

Waarom starten met de Smart Servitization Scan?

Wij begrijpen dat de eerste stap altijd lastig is, en daarom staan wij voor je klaar om je te helpen met het realiseren van jouw organisatie- en omzetdoelen. Onze professionals zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en tooling, en weten dat er veel meer mogelijk is voor maakbedrijven, vooral op het gebied van connectiviteit en servitization.

We geloven dat je tegenwoordig een machine niet meer los kunt zien van de klantbeleving. Daarom willen wij je graag helpen om deze eerste stap te zetten en om de potentie van jouw organisatie te ontdekken. Kortom, de NEX10 Smart Servitization Scan biedt jou en jouw bedrijf de kans om de kracht van Smart Servitization te benutten en te groeien naar een hoger niveau. Plan hier een vrijblijvende kennismaking in.

Wat levert de scan jou op?

Met de NEX10 Smart Servitization Scan ontvang je een gedetailleerde aanbeveling voor een roadmap, waarin de doorlooptijd, de kosten en de benodigde tijd van jouw eigen mensen worden meegenomen. Bovendien krijg je concrete resultaten met next steps op 10 onderwerpen. Je ziet de huidige stand, KPI’s en potentie per thema. En met een prioriteitenlijst kun je direct gericht aan de slag.

Wat gaan we doen?

Onze scan is een proces waarbij we jouw organisatie doorlichten en onderzoeken waar de kansen liggen voor servitization en het connecteren van machines en data – het integreren van dienstverlening in jouw productaanbod. We gaan daarbij verder dan alleen het stellen van vragen, we gaan met individuele mensen door de hele organisatie in gesprek om een compleet beeld te krijgen.

Door middel van werkgroepsessies met plenaire discussie zorgen we ervoor dat jouw hele team betrokken is en de kans krijgt om mee te denken en te brainstormen over mogelijke verbeteringen. We maken gebruik van onze expertise en jarenlange ervaring in diverse branches om concrete aanbevelingen te geven en een uitgebreide rapportage op te stellen.

Wij maken jouw bedrijf future-proof

Zet de eerste stap in de digitale transformatie van jouw organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart te brengen.

N

Strategie met impact

N

Oplossingen met resultaat

N

Slagvaardige implementatie

N

20 jaar ervaring

Wij maken jouw bedrijf future-proof

Zet de eerste stap in de digitale transformatie van jouw organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart te brengen.

N

Strategie met impact

N

Oplossingen met resultaat

N

Slagvaardige implementatie

N

20 jaar ervaring

Contact
Nexpact BV
Liessentstraat 9a
5405 AH Uden
Nederland

Status Quo

Om écht impact te maken gaan we elkaar echt leren kennen. Zodat we weten wat het vertrekpunt is. Naast de techniek brengen we de cultuur, het gedrag en de processen binnen jouw organisatie in kaart.

Daarnaast geven we een duidelijk beeld van de potentie die digitale transformatie heeft en de mogelijkheden die het jou kan bieden.

Inventariseren

Hoe ziet jouw ideale organisatie er over enkele jaren uit? We scannen jouw situatie op krachten, zwakten, kansen en dreigingen en zoeken buiten de gebaande paden naar vernieuwende mogelijkheden.

We denken samen met het leiderschapsteam vooruit en plaatsen een realistische stip op de horizon.

Plan van aanpak

Hoe zorgen we voor maximale waardecreatie in een snel veranderende wereld? We bepalen prioriteiten, orde en volgorde en maken inzichtelijk wat het toekomstbeeld is dat we voor ogen hebben.

Een overzichtelijke roadmap maakt duidelijk welke stappen er genomen moeten worden en wat daarvoor nodig is.

Doorpakken

Doorpakken is stap voor stap zetten en doen wat nodig is. Met een strakke organisatie houden we regie op ieder onderdeel van het plan en geven we mandaat aan projectteams om gas te blijven geven. Een beproefde methode voor de projecten branche waarmee we al veel projecten tot een goed einde hebben gebracht.


V-Model of Agile, Prince2 of Scrum. Samen bepalen we de aanpak die bij jouw organisatie past.

Evalueren

De toekomst is vloeibaar. We staan nooit stil, denken in vernieuwing. Zo doen we constant nieuwe inzichten op want wie wil verbeteren durft te leren. En leert van het verleden.

Alleen zo blijven we waarde toevoegen met verbeteringen in het proces.